Rólunk Híreink

Hogyan születtünk ?

Hogyan született meg a csere ingatlan gondolata?

Jómagam 2004 óta foglalkoztam ingatlanközvetítéssel, értékbecsléssel. Felmerült a kérdés, hogyan lehetne az ingatlanpiacot kicsit megmozgatni, a sok beragadt ingatlant kisöpörni a kínálatból?  

És jött egy régi megoldás a CSERE

Persze a piacon nem volt olyan program, ami megfelelően kielégítette volna a cserére vonatkozó igényeket. Mivel az alapszakmám a programozó matematikus, felrémlett bennem milyen jó kis programot lehetne erre a témakörre írni Társaságunk egy 2012-ben elnyert start-up pályázat keretében fejlesztette ki a csereingalan.com ingatlancsere portált. A megoldás eredetisége révén - melyet az elvégzett konkurenciaelemzés is alátámaszt - sikerre számíthat mindazon ingatlantulajdonosok körében, akik nemcsak eladóként, de vevőként is jelen vannak az ingatlanpiacon.

A projekt célja az ingatlanok cserekereskedelmét elősegítő, támogató - korszerű informatikai hátteret biztosító - megoldást adni.

Ennek kapcsán a cél: kifejleszteni egy olyan portált, amely kellően nagy adatbázissal rendelkezik ahhoz, hogy megfelelő csereingatlanokra találjanak a partnerek, olyan programot írni, ami lehetővé teszi a többszörös ingatlancserét is, kellően felhasználóbarát és maximálisan kiszolgálja az ügyfelek minden igényét.

A portál eredetisége abban áll, hogy speciális kereső motorja segítségével a megadott jellemzők (Ingatlanok és Keresések) alapján megkeresi a potenciális cserepartnereket és ezt nem csak egy az egyben teszi meg, hanem úgynevezett többszintes csereláncokat is fel tud kutatni és a partnerek részére bemutatni. 

 

Vissza a hírekhez

Legutolsó híreink

Ingyen

A mai naptól díjmentes az  oldal!

Bővebben...

Régóta küszködik ingatlana eladásával?

Eladás után másik ingatlant szeretne venni? Akkor gondolkodjon ingatlana elcserélésében is!

Bővebben...

Rólunk mondták

„A CSERE segített! A devizahitelem egyre ment feljebb és feljebb, közben férjem elvesztette az állását, azt hittem az árokparton végezzük. Meghirdettem a nagy házamat cserére, gyerekeim már kirepültek, nekünk  már túl nagy volt. A cserében  kisebb házat  kértem és kértem még 10 Mft ráfizetést.(ennyiből ki tudom fizetni a hitelemet) Összesen ketten jelentkeztek, de az egyiknek nagyon megtetszett a nagy házam, és elfogadta a 10 Mft különbséget  is. Nekem voltak fenntartásaim az Ő házával kapcsolatban, de volt, ami kimondottan tetszett benne, és kezet ráztunk. Azóta is hálás vagyok, hogy ez a csere összejött, megszabadultam a hitelemtől és az új házamat  is megszerettem.”

M-né Márta ,Pécel

„szükségem lett volna egy kétgenerációs házra, nagynénémet magunkhoz vennénk,és ezért meghirdettem ercsi ikerfelemet  egy kétgenerációs Balaton felvidéki házra cserélném. Már találtam 5-6 jó csereingatlant, valamelyik csak összejön” 

K. Judit,Ercsi