Rólunk Híreink

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ÚJ INGATLAN PORTÁL JÖTT LÉTRE

                                                                             

A Komlóssy Team Kft. 8 968 310 millió forint uniós támogatást nyert „A régió innovációs potenciáljának fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 9 millió forintos összegű fejlesztés Miskolcon valósult meg,

A projekt az ÉMOP 1.3.1-12-2012-0013 „Csereingatlan-közvetítő portál kialakítása” címen valósult meg 2013. május 24 és 2014. május 23 között, a projekt támogatása 100%-os intenzítással történt..

A projekt célja az ingatlanok cserekereskedelmét elősegítő, támogató - korszerű informatikai hátteret biztosító - megoldást adni. egy olyan portál kifejlesztése révén, mely kellően nagy adatbázissal rendelkezik ahhoz, hogy megfelelő csereingatlanokra találjanak a partnerek, olyan programot írni, ami lehetővé teszi a többszörös ingatlancserét is, kellően felhasználóbarát és maximálisan kiszolgálja az ügyfelek minden igényét. A lakáspiacra az elmúlt években az alacsony mobilitás, a kínálat túlsúlya és a fizetőképes kereslet hiánya volt a jellemző.

A cserekombinációk során nem csak egy-egy ingatlan cseréje lehetséges, hanem az egy ingatlanért lehet keresni kettőt (szétköltözők) vagy két ingatlanért egyet (összeköltözök) vagy ezek bármely kombinációi létrehozhatók.

A portál innováció tartalma igazából két képességében valósul meg. Az egyik az a kereső algoritmus, ami megkeresi az egymáshoz illő ingatlanokat a hirdetők által megadott keresési szempontok szerint. A másik – és mondhatjuk egyedülálló – megoldás pedig az, hogy többszörös cserekombinációkat is létrehoz a program. Mit jelent ez? Nagyon sok esetben egyoldalú a vonzalom, azaz az egyik kereső megtalálta a neki tetsző ingatlant, de a csere nem jöhet létre, mert a másik fél nem viszonozza a „vonzalmat”. Itt jöhet szóba a többszörös vagy többszintes csere. 

A portál kialakítása befejeződött, és várja mindazokat, akik meglévő ingatlanukat kisebbre-nagyobbra, egyre-kettőre kívánják cserélni, vagy csak ismerkedni akarnak ezzel a lehetőséggel. (www.csereingatlan.com)

Vissza a hírekhez

Legutolsó híreink

Ingyen

A mai naptól díjmentes az  oldal!

Bővebben...

Régóta küszködik ingatlana eladásával?

Eladás után másik ingatlant szeretne venni? Akkor gondolkodjon ingatlana elcserélésében is!

Bővebben...

Rólunk mondták

„jó kis oldal, jól működik, jó itt nézelődni”

julcsi

„szükségem lett volna egy kétgenerációs házra, nagynénémet magunkhoz vennénk,és ezért meghirdettem ercsi ikerfelemet  egy kétgenerációs Balaton felvidéki házra cserélném. Már találtam 5-6 jó csereingatlant, valamelyik csak összejön” 

K. Judit,Ercsi